Auto Roméo
Ambachtshof 5
2632BB Nootdorp

Tel: 0153106657
Mob: 0653162930
Mail: [email protected]

Onderhoud & Reparatie

In onze garage in Nootdorp kunt u terecht voor al uw onderhoud en reparatie aan uw auto. Wij zijn gespecialiseerd in de merken Alfa Romeo, Fiat, Lancia, Volvo en Peugeot. Omdat wij beschikken over goed opgeleide monteurs, kunt u ook met elk ander merk bij ons terecht. Bij Auto Roméo werkt een enthousiast en deskundig team en hebben we oog voor kwaliteit. We maken gebruik van de nieuwste apparatuur en de beste testmethoden.

Onderhoud

Het plegen van preventief onderhoud is voor ons een dagelijkse bezigheid. Door uw auto regelmatig te laten controleren op verschillende aspecten, beperken we uw kosten zo veel mogelijk. Bovendien houden we uw auto daarmee altijd veilig op de weg. Een lange termijnrelatie met Auto Roméo betaalt zich altijd terug.

U kunt bij ons terecht voor alle problemen rondom uw auto. Naast technische storingen of keuringen, repareren en verzorgen wij ook:

  • ruit- en plaatschade;
  • een kleine of grote onderhoudsbeurt;
  • apk-keuring;
  • bandenservice;
  • Onderhoud en reparatie aan het airconditioningsysteem.

Reparatie

Bij elke auto gaat er helaas weleens iets kapot. Door uw schade te laten repareren bij Auto Roméo bent u verzekerd van een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Achteraf geen verrassingen: u krijgt van ons een duidelijke prijsopgave voordat wij beginnen met repareren. Van een krasje tot een ernstige schade en van een kapotte accu tot een lekke band. Auto Roméo repareert alle gebreken aan uw auto voordelig en snel.

Leenauto

Auto Roméo begrijpt dat wachten op een reparatie vervelend kan zijn. Daarom proberen wij het u zo makkelijk én aangenaam mogelijk te maken. Voor reparaties die wat meer tijd in beslag nemen, bieden wij u graag een leenauto. Bij het maken van uw afspraak kunt u doorgeven dat u gebruik wilt maken van deze mogelijkheid.

Wachtruimte

Bent u meer een klaar-terwijl-u-wacht-type? We beschikken over een leestafel waar u kunt werken, telefoneren of een krantje lezen. Vanzelfsprekend zorgen wij voor een gratis wifiverbinding en echte espresso.

Een korte impressie van onze werkplaats