Occasions


Bent u op zoek naar een occasion in Nootdorp, omgeving Den Haag?


Auto Roméo heeft altijd betrouwbare en zeer scherp geprijsde auto’s in de verkoop. Heeft u interesse in een bepaalde occasion? Neemt u dan contact met ons op voor meer informatie en een proefrit.


Retourtje België


Datum: 27-30 april Locatie: Volgt


Retourtje België is een uitdagende kaartleesrit, die niet is te vergelijken met andere ritten. Wie ervaring heeft bij andere organisaties zal flink moeten wennen aan het compleet afwijkende en heel consequent doorgevoerde reglement van Retourtje België. Voorkennis is zinloos. De rit start en finisht ergens in het zuiden van Nederland. De route leidt naar een centrale locatie in België, van waaruit een aantal routes wordt gereden. U verblijft drie nachten in een uitstekend hotel. 's Avonds is er na het diner voldoende gelegenheid de dag onder het genot van een drankje met de overige deelnemers door te nemen.

Een andere eigenaardigheid is dat deelname alleen op uitnodiging is toegelaten. Dat kàn zijn op voorspraak van andere equipes die al aan een of meer edities hebben deelgenomen, waarbij wordt ingeschat dat men past in de sfeer van het evenement. Eenmaal deelnemen betekent niet automatisch dat een equipe voor een volgende edities opnieuw wordt gevraagd. Er is ook een strikte limiet aan het aantal deelnemers, om het gezelschap vooral overzichtelijk en gezellig te houden.

Angeline en Roméo van Auto Roméo behoren al vanaf de eerste edities tot de trouwe deelnemers aan Retourtje België.

Vraag de organisatie op: [email protected]

Powered by Autodealers.nl Powered by Autodealers.nl Powered by Autodealers.nl Powered by Autodealers.nl Powered by Autodealers.nl Powered by Autodealers.nl Powered by Autodealers.nl Powered by Autodealers.nl Powered by Autodealers.nl Powered by Autodealers.nl Powered by Autodealers.nl Powered by Autodealers.nl Powered by Autodealers.nl Powered by Autodealers.nl Powered by Autodealers.nl Powered by Autodealers.nl Powered by Autodealers.nl Powered by Autodealers.nl Powered by Autodealers.nl Powered by Autodealers.nl Powered by Autodealers.nl Powered by Autodealers.nl Powered by Autodealers.nl Powered by Autodealers.nl Powered by Autodealers.nl Powered by Autodealers.nl Powered by Autodealers.nl Powered by Autodealers.nl Powered by Autodealers.nl Powered by Autodealers.nl Powered by Autodealers.nl Powered by Autodealers.nl Powered by Autodealers.nl Powered by Autodealers.nl Powered by Autodealers.nl Powered by Autodealers.nl