Auto Roméo
Ambachtshof 5
2632BB Nootdorp

Tel: 0153106657
Mob: 0653162930
Mail: [email protected]

Onderhoud Klassieker

Auto Roméo is al jaren gespecialiseerd in het onderhouden van klassieke auto’s.

Ons team heeft een grote liefde voor oldtimers en gaat met uiterste zorg en precisie te werk. Naast het reguliere onderhoud kunt u bij ons ook terecht voor restauratiewerkzaamheden. Kwaliteit staat bij ons op nummer één. U kunt rekenen op ambachtelijk vakwerk voor een scherpe prijs.

Aankoopkeuring

Heeft u elders uw droomklassieker gevonden maar wilt u zeker zijn van de algehele staat van de auto? Auto Roméo kan uw klassieker op alle punten controleren en u adviseren omtrent de aankoop.

Onderhoud en restauratie klassieke auto

Auto Roméo is gespecialiseerd in onderhoud van klassieke auto’s. Elke liefhebber wil zijn klassieker tiptop in orde houden. Helaas blijkt het zelf onderhouden en repareren moeilijker en tijdrovender dan vooraf is ingeschat. De auto blijft daarom vaak in de garage staan. Bij Auto Roméo dragen we zorg voor deelrestauraties en onderhoud. Zo kunt u blijven genieten van uw oldtimer.

Restauratie klassieke auto

Auto Roméo voert geen complete restauraties uit. We verrichten wel deelrestauraties. Door ons grote netwerk in binnen- en buitenland zijn wij in staat om de juiste onderdelen te vinden voor uw auto. We doen daarbij ons uiterste best om de originele onderdelen op te sporen en daarmee uw klassieker weer compleet te maken.